Party

Datorn här hemma har krånglat jätte mycket,, såå jobbigt!!

Men här kommer i alla fall lite bilder från i onsdags :D













Vi sakna/saknar dig Zandra <3

Puss Frida

Igår

Igår låg vi på stranden och hade de bra.. verkligen hur underbart som helst, här kan jag lätt stanna ett tag till... De negativa med att bara ligga sådär är att man tänker "onödigt" mkt... jag orkar inte tänka. Men det går ju tyvärr inte att bara stänga av, som tur är har jag ju Elin att prata med♥
Jag skypade också med min kära mammi, som är världens bästa men det vet ni ju alla.. det kändes jätte bra!
Pratade om allt och inget:) Igår kväll var vi på bargatan" inte illa vill jag säga! Vi hade iof solsting och det krävdes inte mkt! :) haha... men vi träffade på två idioter, killar (såklart) som tryckte upp två feta ormar i facet på mig. GAAAHHHHH fyfaan.. sen när vi kommer hem har vi en ödla i rummet också... -de går bra nu!!!
Idag blir det bara lugnt, lite shopping kanske:)




jag saknar er därhemma! ♥



Min nya Victoria´s Secret bikini

Miami beach











Detta är äkta seeemester♥


Miami beach

Igår gick hela dagen åt till att åka bil,checka in,vänta på flyg,flög i 4h till Atlanta,mellanlanda,stiga va planet i 20 min,på planet igen, skämmas ihjäl, flög 2h till Miami, taxi till "hotellet" ... eller det är lägenheter, ingen var här så det var ju lagom kul! haha... men det löste sig tillslut. Sen så blev det lite knasigt med tidskillnaden så jag&Elin var ganska pigga när vi kom in och hade packat upp så vi hade lite Paradise maraton eftersom vi ligger lite efter... så det blev en 5 avsnitt där. Sen var det tänkt att vi skulle upp tidigt idag typ 8, men vi vaknade halv 11 :) Minns inte ens att jag tryckt av mitt alarm, farligt! hehe... Nu ligger vi och degar lite och ska väl snart ta tag i livet.. en promenix till Starbucks, där blir det frullis :)


Här är lite bilder från Santa Monica 27/1











O.C Cafét


 San Diego, flygtur med Victor









Ny dag nya äventyr, puss Z

SAN DIEGO

Idag har vi bilat ner längs kusten till San Diego,
såååååååååååååååå jävla najs dag det har varit!!
Vi har haft kanonväder verkligen och även om vi hade lite krångel med att hitta rätt så kom vi fram tillslut.. lite sena dock:) Sen blev det en flygtur man sent kommer att glömma. Riktigt najs, tackvare Victor!! Jag fick till och med ratta lite där, coolt vah?! Nu ska jag&Elin sova, imorgon flyger vi till Miami!!! OYEAAAH BABY!


Paparazzi

Idag tog vi lite lite sovmorgon sen så åkte vi till Hollywood walk of fame,
 kollade lite på stjärnorna.


Sen åkte vi och lekte paparazzi i Beverly Hills, Bel air, Rodio dr. Vi har bla sett Christina Aguilera,Sandra Bullock,Dr.Phil,Beckhams,Playboy mantion, Jennifer Aniston,Britney Spears,Madonna,George Clooney,Michael Jacksson,Jay Leno m.fs hus. INGA DÅLIGA HUS HELLER!! plus en massa annat där filmer och annat är inspelat, det var lärorikt och roligt!!! hehe...Sen blev det meer shopping,lunch efter det åkte vi till Million Milkshakes och tog oss en varsin. Elin tog en Lindsay Lohan shake och jag tog en Miley Cyrus shake (så himla god) ....

Miley Cyrus - Hanna Montana

Ikväll är det Premiär för filmen Edge of Darkness med Mel Gibson här i Hollywood. Röda mattan var utrullad och vi var bara där en stund för det är alltid så himla utdraget och seegt, men vi såg iaf hon som spelar dotter till Gibson i filmen alltid något. jag vill se filmen, någon som vill se den med mig när jag kommer hem kanske?! :)


luv/Z


Dr.Phil vs Jay Leno

Igår var vi Paramont Studios på Dr.Phil inspelning. Det var lite kul och se hur det går till och hur det ser ut i verkligenheten.. tro mig, det är inte lika som på tv!! Studion kändes lite smått B måste jag säga.. men det ser ju bra ut på tv är väl huvudsaken för dom. Dr.Phil är ju ganska "stor" här och det kändes som att folk hamnade lite iextas när dom fick se han. ?! Han ser äldre ut i verkligenheten också :D haha... Avsnittet visas onsdag den 27 här i USA. Hemma vet jag inte men kan kan ju kolla på hemsidan. Det handlade om Haitikatastrofen, OM jag grät. usch... kul att man hade en kamera mitt framför sig också.. Det var var faktiskt jätte bra! Lätt värt att slösa 3h på :)


Dr.Phil

Efter det åkte jag&Elin och shoppade lite på "The Grove" och åt lunch, sen vidare till NBC studio 11 där vi fick sitta längst fram på Jay Leno Show, mkt trevligt! Var faktiskt jätte kul, lite mer "klass" på det stället faktiskt.. och det var ju direktsänt! Gästen var Gibbs NCIS, och en komiker som var rolig men har aldrig hört talas om honom innan.. LÄTT VÄRD DAG!


Jay Leno


Gibbs


L.A

Byebye Las Vegas hejhej L.A :) Idag gick vi upp vid halv nio, alla var som dööa sillar efter att sovit två timmar.
haha... nu har man varit bakis i 4 dagar... lite trött på det nu!


Det blev en fyra timmars lång roadtrip till L.A kom hit runt två tiden. Vi blev avsläppta utav tjejerna som skulle vidare hem till San Francisco, blev lite ledsamt där ett tag nar Elin skulle säga hejdå till brudarna men det gick över fort. Jag&Elin har hyrt bil här dom här dagarna så vi åkte och hämtade den, och allt strula så Elin blev överstressad och jag fick jordens skrattanfall.. haha så jävla kul. Sen åkte vi till Griffith Observetory och tog lite fina kort och kollade solnedgången:) Hollywood baby!
 
Sen så åkte vi vidare till American som är ett typ av köpcenter där vi gick loss på Forever21! Efter shoppingen blev det middag på The Cheesecake Factory, MUMS! Sen när vi kom till vårt "lilla hotell" som är helt ok men inte i närheten utav vår lyxiga suit i vegas så kommer det värsta "Gangster snubben" och håller på och bråkar med en brud här utanför just nu. haha... det är precis som i film.. vi blev lite rädda och gömde oss på toan :D Nu ska vi krypa ner i sängen, imorgon väntar nya äventyr!
 xoxo/Z

partytime

herre min gode gud. vad hände igår?! Vi blev ganska sena ut eftersom vår lilla roadtrip blev lite längre än vi hade planerat... väl ute. JA , vi var på en Strippklubb som heter The Olympic Garden... både tjejer&killar som strippar... vi borjade med tjejavdelningen haha... då Elin fick sig en redig Lapdance utav en asiatisktjej med världens pattar. Inte avundsjuk direkt.. kul att kolla på dock:) Sen så gick vi upp på övervåningen och DÄR NI! haha.. där fanns det boys.. det var inte speciellt mkt folk så vi kunde ju "gotta oss" där i lugn och ro... nerrå.. vi alla fick oss en lapdance sänd från ovaan :D sjukt galet. Elin var uppe på Scenen och fick sig lite också... (firade ju hennes 21 års dag) och om ni undrar hur det går för mig att komma in på klubbarna så går det alldeles utmärkt tack! :)
MEN OF OG, thats it! ne nu ska vi sööva lite sen blir det Couty Ugly!

pusshej/Z

roadtrip

Idag steg vi upp 06.30 gjorde oss iordning for en roadtrip till Arizona, Grand Canyon. Det gick val sadara... vi hade lite for otur idag med ALLT skulle man kunna saga! Det var sa gatt som kaos, hur kan den spöregna sa in i helvete i öknen? det ar ju omöjligt? men NEJ, tydligen inte! alltsa... ett tag satt jag som pa nålar, vi sag typ ingenting och det var vattenplaning. USCH... sen sa gav det sig ett tag... vi akte vilse pa typ en timme... sen akte vi uppe i begen dar det var typ lika mkt sno som det var hemma innan jag akte. sen sa nar vi kom till Grand Canyon efter ett antal timmar sa var ju vadret piss och det stod vakter dar som sa att dom hade stangt av vagen... sa vi hade akte 6 timmar at helvete for ingenting sen sa hade vi 6 timmar kvar. skulle kunna tro att det var blåsningen. men den finns val inte här? Elin höll på att börja gråta för hon blev sa besviken.. men vi lattade upp stämingen... vi fick ju inget i magen forens 8 på kvällen för som sagt vi akte ju i öknen.... men vi överlevde resan iaf fast jag tvivlade där ett tag! Nu kom vi till vårt nya hotell där vi har en suit som är grym(The Venetian), utsikt över "the strip" huvudgatan här. Inga fel! IKväll ar vi sex brudar som kallar sig for "the party animals"  sägs att det ska gå vildt till ikväll!? Så nu sitter vi och förfestar och väntar på att alla ska bli klara... Sen ska vi på Strippklubb, Elin ska väl få sig något ikväll kanske? :)

Vi har det iaf jätte jätte bra här! Imorgon blir det väl desamma som idag, sen blir det en roadtrip till L.A (hoppas på en bättre den här gången) puss ZGrand Canyon



freeeedag

Skönt! hahah i alla fall för dom som jobbar och sliter. Själv så har man fredag hela veckan ;P
Min vecka har bestått av: Träning. Långa promenader med Zeb. Just ja, jag har klippt lite också ;)

Idag: snart långpromenad med min isbjörn, sen iväg och simma.
Kl19.00 kalas :D Kusin Johanna har blivit 16 år! Grattis!
Imorgon: JOBBA jipppii :D







ZEB <3

Puss//Frida


Vegas baby!!!

Flyg resan till vegas gick smartfritt.. hade tre saten for mig sjalv sa man kan ju inte klaga direkt. Och nu har jag antligen traffat min kara van Elin, ett kart aterseende! Och det ar hennes 21 ars dag idag och det ska firas :) Las Vegas ser precis ut som jag hade tankt mig ... shit det har kan inte bli annat an galet :P ikvall blir det strippklubb!? eller... ja jag tror det! Imorgon blir det shopping och massa party.. pa fredag ska vi till Grand Canyon:)

miss u! puss Z


NYC

Igar som alla redan vet sa akte jag ju till NYC , resan gick hyfsat bra forutom att det blev lite  sma strul nar jag mellan landa pa Island, vilket javla trakigt och hemskt land btw, allt var ju helt brunt, och vitt saklart ... men utan ett enadaste trad?!! det ar ju helt sjukt. usch for att bo dar! men iaf, jag rakade ga fel sa jag gick ut fran flygplatsen, hur jag nu lyckades med det?! faan, hade en timme pa mig och fattar ni att jag blev stressad eller? jag fick gora om allt igen och gick i genom tva javla kontroller... sen i den ena sa var det nagot med min vaska (hur det nu kunde vara det eftersom det var lugnt pa arlanda) men iaf... ingenting dar. det gjorde bara att tiden rann ivag och jag blev helt svettig! :) jag han ju med iaf! jag sa bervid en gubbe... som kollade pa film och skrattade HOGT hela javla tiden... sa jag blev lite irri, eftersom man var skapligt trott. sen sa blev det massa luftgropar sa jag trodde att jag skulle do typ. gubbens te flog ner i mitt kna, TACK! men ja, vi overlevde den med. men det var en seeg resa alltsa, ont i rumpan som bara den! sen sa nar jag kom till JFK airport skulle jag ta mig till hotellet... shit. vilken bussresa det var da.. haha! men jag kan saga att jag hade nog stans storsta leenade pa lapparna nar jag satt i den dar cp bussen och var helt snurrig i huvudet. checkade in pa hotellet som forovrigt ar mkt finare an vad jag hade raknat med. men usch... det var lite lskigt att ga och lagga sig sjalv.. men man tog ju en titt under sangen innan, haha och i garderoben!

Idag tisd, vaknade jag utav mig sjalv (hur skont som helst) sen gjorde jag mig iordning och skulle ga och ata frukost ... men tror ni det eller??! Victroia's Secret stoter man ju pa, vafaan haha:) det blev en frullelunch ist! Jag har shoppat loss idag... det blev en bikini fran VS, underklader och en troja. sen sa var man ju pa Forever21 (love) det belv skor, leggings och massa smycken. jag maste ju tanka mig lite for... har ju 20 dagar kvar utav resan. det finns en del muppar har alltsa.. jag hade ne stalker efter mig med en stor blomkruka som han ville ge mig, alltsa jatte fina blommor man vad skulle jag gora? haha jag gick typ ifran honom men han foljde efter? mupp! ska nog inte ga ut ensam ikv kanner jag...

imorgon ska jag upp 4.30am kul! till flygplatsen igen och sen blir det LAS VEGAS BABY!!!!! antligen ska man fa traffa Elin ocksa:) kan inte bli battre.... puss Zandra


Trollunge

Åhh nu har Zandra åkt! Är såååå avundsjuk!
Hoppas ni får en helt underbar resa! <3

I söndags var det kalas för Noelle. Lilla kusinen har blivit en stor tjej. Hela 3 år =)

Världens sötaste trollunge <3



Puss på er!

F =)




2 days...

Fredagskväll,Lördag,Söndag.... woops New York here I come!
Jag brukar aldrig ha någon resfeber direkt... men den kommer
krypandes sakta men säkert. Har börjat små packa lite,
och packa inför resor är inte min grej direkt
(blir på tok föör mkt jag släpar med mig)
men nu så ska jag inte göra samma
misstag som alltid. Lite packning=shoppa desto mer!!
Känns som att det är fullt upp nu innan det bär iväg, imorgon lörd:
Träna,packa,AIF-cupen,personalfest!
Sönd:bakis,träna,bakis,kalas för Jonas,bakis&Bio med Fridis (snabba cash)
Hört att den ska vara bra?! sen kanske packa&fixa det sista!

Me in wonderland. /Z

Snabba Cash



Åhhh vilken heting!!!

Måste se SNABBA CASH!!!

F ;)

Nya tag?

Igår var Frida här, mys! Och nu bestämde vi oss för att föra liv i bloggen igen...
Så, nu tar jag första steget här:) Vet inte riktig vad jag ska skriva.. egentligen
borde det finnas mkt att skriva med tanke på att det har varit en hel del drama
på sistonde :) haha.... inga detaljer! Är fortfarande sjuk men är
på bättringsvägen nu så det känns bra, en vecka kvar till USA! Yes, Elin here I come!!


Z


RSS 2.0