Leaving party

Nu har vi haft 3 degdagar i soffan, utvilade och peppade till kvallens fest.
Det kanns jatte konstigt, Thierry,David&Patrick vill verkligen inte att vi ska
aka. Imorse gick vi till Elli&Neal med alla vara saker eftersom det kommer bli
en galen fest kan det vara skont att slippa sova i roran sen nar den ar slut.
Tanken var att vi skulle bo har dom sista dagarna men nu vet jag inte riktigt...
dom raknar tydligen med att vi ska komma tillbaka imorgon igen sa vi far val se.
Skulle kanske vara skont for elli&neal.. :)
Vi som har sett fram emot att fa ata goood
mat i nagra dagar innan hemgangen....
Neal har till och med planerat matlista for veckan:)
Tanka sig vilken kanon kille Elli gick och skaffade sig!

Ikvall blir det som sagt fest... ca 50 pers i var flat, lite trangt kanske
(fast pa nyar ska dom typ ha 100 pers dar sa det har ar val ingenting ...)
Kommer en update imorgon om hur vida det blev en lyckad eller misslyckad fest
kan val iof inte bli misslyckat kan det?! NO!

VIP party med Beyonce&Jay-Z

"Beyonce&Jay-Z arrives at the JLS celebration party at Whisky Mist.
The boys were celebrating their album getting to number one. "



Han langst till vanster ar Zandras nya Boy! :)

Igar var vi pa den sjukaste festen ever verkligen... trodde aldrig att jag skulle vara pa samma fest, 2 m ifran Beyonce&Jay-Z det var helt GALET! Vi kande oss som kandisar mohahah..... JLS var ocksa dar, sota trevliga killar. Plus att Chipmunk var dar som vi inte ens visse om! herregud, sne nar vi skulle hem sa "rakade jag,Frida&Sabina hamna i Beyonces "crew" sa det var helt sjukt vad paparazzis det var!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GAAAAAH!


Livet

Vi har haft tre helt sjukt roliga dagar nar brudarna har varit har, det basta utav allt ar att jag har varit ledig ocksa. vi har shoppat som galningar... dom gillade PRIMARK (saklart) sa det blev nagra timmar dar sen sa har vi turistat lite, london eye big ben balabla... hehe :) sen en massa party! I torsdas var vi pa Strawberry Moon... det ar val som dom sager-Tjejer har det ganska latt. hehe... sen gick vi upp tidigt pa fredagen for lite mer shopping! Pa kvallen var det tankt att vi skulle laga middag tillsammans men alla var sa sega och vi hade lite brattom sa vi bestallde hem pizza(mums) sen gick vi ut med David och hans van till Miera (gamla Cristal) ja... det var ganska bra stalle faktiskt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Klagar inte! (: sen sa skulle mina flickor bege sig direkt till Victoria station vid 3 pa natten. men en liten babe blev kvar, SABINA! HAHA hon ville inte aka hem sa hon stannade kavr aker hem pa mand och bor pa vart lilla golv:) hehe... myspys! Ikvall ska vi ut till ehmm.. Fabric och imorgon ska vi till en VIP fest med Tierry&David(dar hela Chelsea laget + Black eye peas var forra sondagen) kan inte bli daligt later det som!




Forovrigt panik. VI vill inte hem till piss orebro! :D


veckan....

Det var langesen som vanligt(bloggen har blivit bortglomd kan man saga) Har val egentligen inte jatte mkt att skriva forutom att man har haft en LUGN vecka med tanke pa det som bara hande.. Tisdags natt. ingen natt man vill minnas direkt. TACK OCH LOV FOR FRIDIS sager jag bara. haha...det var hemskt samtidigt som jag blir full i skratt av att tanka pa nar Frida gick in och vackte David och sa att han skulle ringa ambulansen (lyckat) haha.. han blev stum och gav over luren till Frida som klarade det alldelses galant:) sen sa bar det ivag. skumt jag har aldrig behovs aka till sjukhuset sadar forr, och sa hander det har liksom. Tack gud, vad gjorde jag for att fortjana det? sa jag har varit hemma hela veckan, sovit. Man fick iof en liten uppmuntran med att aka London Eye och se pa alla fyverkerier som skjots har i Torsdags. Just nu familjen Rosengren har ocksa, trevligt varre. Lite ensamt dock:) sa nu har jag hos min illa mini familj-Elli&Neal. Jag ska fa min favorit ratt ikvall ocksa, MUMS! jag ar sa himla trott pa varan mat som va lagar hemma. Plus att jag vill undvika att aka hem for Tierry&David har haft fest hela helgen sa det ser ut som skit hemma:)

Imorgon maste jag forsoka jobba, det blir till att ga pa painkillers:) Och pa onsdag kommer brudarna-LANGTAR!
Sist men inte minst, farsdag idag (Bjorn ar den basta)


juste, vi var pa MT

RSS 2.0